rozruszniki alternatory sklep

rozruszniki
alternatory

wykorzystując te same alternatory i rozruszniki chronisz surowce naturalne

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), dalej jako: RODO, informujemy, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Artykuły Motoryzacyjne Bazyl Adamiec 19-300 Ełk ul. Krzemowa 18, NIP 8491003287 REGON 790190431dalej zwana firmą.
  2. Pani/Pana dane osobowe będą chronione i przetwarzane w celu:
    a) Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia z Panią/Panem korespondencji i obsługi sprawy, której ona dotyczy.
    b) przestawienia oferty, w związku umożliwienia złożenia i realizacji zamówień oraz zawierania umów sprzedaży produktów oferowanych przez firmę (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. (b) RODO), – jeżeli zapytanie wysłane przez formularz zawierało prośbę o ofertę,
  3. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celu, na który wyraziła Pani/Pan zgodę, do czasu wycofania zgody lub wniesienia sprzeciwu względem takiego przetwarzania.
  4. Pani/Pana dane nie będą przekazywane innym podmiotom poza: dostawcom systemów informatycznych i usług IT dla firmy, podmiotom świadczącym na rzecz firmy usługi niezbędne do wykonania zawieranej z Panią/Panem umowy w tym operatorom pocztowym i kurierom, bankom w zakresie realizacji płatności.
  5. Przysługuje Pani/Panu prawo: dostępu do treści danych osobowych, w tym żądania wydania ich kopii oraz żądania ich sprostowania, usunięcia danych osobowych (prawo do bycia zapomnianym), ograniczenia przetwarzania danych osobowych, prawo do przenoszenia danych osobowych do innego administratora, prawo wniesienia sprzeciwu względem przetwarzania danych osobowych, do cofnięcia zgody w przypadku, gdy firma będzie przetwarzać Pani/Pana dane osobowe w oparciu o zgodę, w dowolnym momencie i w dowolny sposób, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO.
  6. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne.

sklep online

rozruszniki alternatory

regeneruj

oszczędzaj
przyrodę
chomikuj kasę
regeneruj
regeneruj
oszczędź
torbę kasy

rege
neracja
jest EKO
Ełk ul. Krzemowa 18
tel. 87 621 16 09
Suwałki ul. Przemyska 3 (wejście od ul. Wojska Polskiego 80A) tel. 87 565 13 85
Olsztyn ul. Składowa 5
kom. 605 414 015
więcej w dziale kontakt

Ta strona używa cookies w celach statystycznych. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Polityka cookies | Polityka prywatności